Visa kompissidor Lägg till favorit

Partner/medlem?

Howdy partner!
Vi erbjuder er som företag unika möjligheter till partnerskap för att synas tillsammans med ett starkt varumärke som arbetar för rätten till allas lika värde. Att vara partner till Järvsö Pride innebär att man som företag får tillgång till ett av Sveriges mest färgstarka och glädjefyllda varumärken och samtidigt träffa en köpstark målgrupp. Vi erbjuder unika skräddarsydda paket för er med olika nivåer av synlighet och partnerskap. Passar inte paketen nedan just er verksamhet? Tveka inte att höra av er – tillsammans skräddarsyr vi en lösning! Kontakta henrik@estander.se för mer information.

 

Massa medlemmar!
Bli medlem i föreningen – på ett swish! Som medlem i Föreningen Järvsö Pride verkar du för alla människors rätt till lika värde- och du hjälper föreningen med att arrangera en inkluderande, kärleksfull och hejdundrande festival. Ditt stöd är viktigt!

Medlemskap 2019
Vuxen (född 2000 eller tidigare): 300 kr per person.
Ungdom (född år 2001och efter): 150 kr per person.

Swish: 123 046 29 52
Bankgiro: 5339-2643
Ange ditt namn & mailadress som meddelande vid betalning.
Tack för ditt stöd! ❤️

Järvsö Winter Pride – en festival 20-22 mars i Järvsö, hjärtat av Hälsingland.
Arrangör av festivalen är Föreningen Järvsö Pride som är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening. Föreningen verkar för att förbättra hbtq-personers livssituation och rättigheter och med utgångspunkt i FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna, öka medvetenheten och skapa positiv förändring kring hbtq specifikt och allas lika värde och rättigheter generellt.